Pages

сряда, 8 декември 2010 г.

Вкусен празничен венец с пиле и гъби


Вчера попаднах на рецептата за този вкусен и красив празничен венец :) и ето, че не се стърпях да я изпробвам преди Коледа. Рецептата е прекрасно описана в блога на Мина - Аngellove's Cooking. Единственото, което не съм спазила от рецептата е, че сложих пресен домат, вместо сушен, корите нарязах по друг начин /понеже кората се разцепи на четири правоъгълника изглежда, не съм изчакала да се размрази като хората тестото:)/ и накрая намазах корите с жълтък, а не с белтък.... ами това е :) Добър апетит!

5 коментара:

  1. Мммм,изглежда много примамливо и вкусно,ще го прочета подробно!Благодаря за споделянето и хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. О, наистина изглежда много вкусно, Рали! И аз ще опитам :).

    ОтговорИзтриване
  3. WOW!!! Супер се е получил венецът ти Ралица!!!
    Много ми харесва - истинско слънце!!!! Прекрасен е!! Надявам се на вкус да ви е харесал :) колкото и на нас...

    Поздрави,
    Мина

    ОтговорИзтриване
  4. че вкуснооооо,ммммм чудничко@!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. искам да Ви попитам, не Ви ли беше малко тескаво след като го изпекохте, и ако не е, как сте го постигнали, понеже на мен ми стана тескаво?! Благодаря предварително

    ОтговорИзтриване