петък, 29 април 2011 г. 9 коментара

Моето кътче за работа :)


Тъй като от известно време на сам видях няколко подобни поста, реших и аз да покажа моето местенце за работа :) Това всъщност е бившата детска стая, която вече е моят Кабинет :) е от време на време става толкова разхвърлян, че по-скоро прилича на склад или нещо подобно :)))
В тази стая обикновено слагаме неща, които не ни трябват, но не щем да се разделим с тях - примерно - фотьойла в средата на стаята :)

Такааа ...това е бюрото, на което обикновено вечер работя, защото през деня ми е тъмно :) и ходя в трапезарията, както прочетох от постовете, не съм единствената, която окопира места в апартамента, за да майстори :)
Ето какво има зад фотьойла - платове, сложила съм ги в торби, за да не се цапат :) А в близък план по бюрото имам основни неща, когато почвам да правя картичка или албум, вадя кутиите с материали от гардероба и творя :) ако успея да завърша проекта същия ден и имам сили за подреждане :) прибирам кутиите обратно, но в повечето случаи си лягам скапана и чак когато приключа с работата подреждам... иначе само вадя, прибирам и се дразня, че губя ценно време.


Това е моят любим шкаф за материали :)
...върху него а и вътре в него има няколко бели кутии, които сама съм изработила от картон и вестници :) много ги харесвам и смятам още да си направя, когато се поосвободя :)


Описала съм по снимките, горе долу какво има в кутиите:


Ммм така... освен всичко друго превзех и част от гардероба на съпруга ми :), но съм му оставила едно миниатюрно местенце в любимия си шкаф - за инструменти :))))

Ето как почти подредено съм наредила кутиите в гардероба, дразнят ме, толкова са различни по размери, но някой ден всичко ще стане перфектно. И имам толкова дребни неща, които не знам изобщо какво да ги правя в момента, но пазя за по-натам, може да ми потрябват за някой проект :) Вие имате ли такива неща и как ги съхранявате, сортирате или просто ги хвърляте?


Когато Ви останат изрезки от картони, събирате ли ги? Аз ги събирам, но понякога забравям да ги използвам :)
това е масата, на която работя през деня :) ... и като говорим за хоби и местенце за творене, моят съпруг също има хоби, и той си има малко кътче в хола :) далеч по-скромно от моето :)

...мисля тук да приключа, дано да Ви е харесало моето местенце за творене, ще се радвам да видя и Вашите /на тези, които още не са показали/
 
;