понеделник, 30 май 2011 г. 8 коментара

Картичка за китарист


Преди няколко дни имах поръчка да направя картичка за рожденият ден на Monyx. До този момент не знаех нищо за този творец :) много исках да направя нещо, което да го зарадва и да му хареса. Прегледах сайта на Симеон Лозанов, снимките, слушах песните му, отне ми време докато разгадая, какво пише на китарата му, за да използвам стилизиран модел на китара в картичката. Харесаха ми цветовете на една от фото сесиите му и предположих, че и на него му допадат :) за това ги използвах в картичката. Избрах нестандартен модел за този специален човек :) много се старах да направя струните на мини китарата, може и прекалено да съм задълбала в някои детайли, но ми беше интересно и забавно да изработя тази картичка, дано и на вас ви хареса :)


9 коментара

Албум за сватбено пътешествие - Поръчка


Това е един експеримент, който направих - съчетах различни материали и техники, за да направя корица за един албум - поръчка :) Албумът е за снимки от сватбено пътешествие до Costa Brava. За декорация използвах деко камъчета и пясък, дървени елементи, цветни картони и хартии, филц, панделки и специален лак с който постигнах ефект - морски вълни :)


7 коментара

Картичка за мъж


От много време не съм писала в блога :) но сега ще наваксам с няколко публикации и ще ви покажа, какво съм майсторила до момента :) Започвам с картичка за рожден ден на мъж, който се занимава с изкуство :) картичката трябваше да е нещо впечатляващо и нестандартно :) за това аз направих един нов за мен модел, дано ви хареса :)
За изработката на това моделче съм използвала един страхотен печат с водно конче, което преди време си бях купила от Двете елши, за фон добавих и един от мойте ръчно изработени печати със заврънтулки, както и перфектни перли, които не бях ползвала до момента :) доволна съм от ефекта, който се получи, и не на последно място кончето обработих с Ranger напукани акценти :).




 
;