понеделник, 21 януари 2013 г. 10 коментара

Картичка за прощъпулник на момиче :)



В неделя бяхме на прощъпулник на една малка, сладка принцеса Виктория. Този път се подготвих за случая по-рано, но човек не винаги може да предвиди всичко :) като това, че може да ти свърши тонер касетата и да отпечаташ нещо такова /дигитално печатче от Мo's digital pencil -walker/:


Оцветих го и стана супер бледо и безлично, за това се наложи с тънкописец да повторя линиите.


За оцветяване си ползвам, както обикновено акварелни моливи, ама все още не ме бива особено, но ще се упражнявам. 




Композицията я съобразих с рецептата на Диляна в Картичкофурийското предизвикателство 152 - предизвикателство по рецепта:

1 оцветена картинка, 2 изрязани елемента и 3 копчета + максимум 3 допълнителни елемента;

В моята картичка имам цветна картинка, 2 изрязани елемента с пънч - пеперуда и листо, 3 копчета /като две от тях са едно върху друго и са вързани с розова панделка/ допълнителни елементи - дантела и не знам шевът по картичката ако се брои, както и панделката с която са вързани копчетата до тук 3бр.

Включвам тази картичка и в CMC#12 Oh, So girly... тъй като тя е момичешка :)

7 коментара

Дантела от мъниста - гривна


Това е една гривна, която изработих миналата година в началото на февруари месец. Тази гривна е любимото ми мънистено творение, което все още не съм задминала :) За изработката му използвах кристали, не помня чешки ли бяха или Сваровски, както и да е, придават много стилен и нежен вид :)


Отне ми няколко дни да изработя едната част от гривната, после и другата... после доста време се колебах дали тъмно кафявите или по-светлите жълтеникави кристалчета да добавя, накрая реших да има и от двата цвята :) мисля, че се получи добра комбинация.




 
;