неделя, 11 септември 2011 г. 7 коментара

скрап албумче за татко


Нашият татко беше извън страната за една седмица, за това ние с децата искахме да го изненадаме, като му спретнем едно албумче със рисунки и кратки разказчета на дните, в които сме били без него. Кака Бели се включи с нестандартните си рисунки на котки, кучета, динозаври, зайци и т.н., а Адела с радост направи отпечатъци от крачето и ръчичката си за спомен на Тати :)На 05.09 Изабела имаше имен ден, отпразнувахме го с голяма пица и еклерова торта с шоколад. За това Бели нарисува една голяма чиния с лъжица и вилица за страничката, на която описахме този ден. /на горната снимка/.


И двете както обикновено бяха много забавни и имаше, доста интересни моменти, с които запълнихме първите странички, така че татко да не пропусне нито миг от времето, в което не е бил до нас.


Аделка беше толкова уморена в един от дните, че заспа по нестандартен начин на стола, направих и няколко снимки и ги добавих в албумчето. Другите снимки са от една забавна игра, която Бели си измисли - взе очилата, езика и мустаците на господин картоф /от Toy Story/ и маскира с тях Адела, после и себе си :) голяма веселба беше.


За съжаление така и не успях да опиша дните от четвъртък до сега, тъй като децата се разболяха едно след друго, а като за капак и аз се разболях след тях :) но скоро ще допълня още странички към албумчето.
За момента така връчихме нашия скромен подарък на Тати, и мисля, че успяхме да го зарадваме и усмихнем :)
 
;