сряда, 18 януари 2012 г. 7 коментара

Моят червен тефтерМного отдавна обещах да Ви покажа моя нов тефтер, който вече хич не е нов, дори е малко позацапан, раздърпан, изрисуван и наближава време за нов :) но преди това реших, че е крайно време да спазя обещанието си.

 


Понеже все имам нужда от химикал или молив... а те все падат на дъното на чантата, реших да им направя място върху тефтера и вече да ми е лесно когато ги търся :)


...когато ме сполети вдъхновението в помощ идват белите листове от тефтера, хващам молива и си скицирам, рисувам или записвам "блестящите идеи" за нови проекти... оставила съм няколко листа и с важни нещица - програмата на децата в детските градини, разни телефони и т.н. обичам да откривам нещата, които търся максимално бързо, за това си оцветявам с моливи, подчертавам важните нещица /луд на шарено се радва/2 коментара

Покани за детски рожден ден - мече с балони


В началото на месеца една любезна дама ми се обади с молба да изработя покани за рождения ден на нейното момченце... първоначално тя се беше спряла на един два модела, които бяха доста сложни за изработка, а имах прекалено кратък срок, за да изпълня поръчката... и така след няколко разговоря тя си избра този модел. Поканите станаха много сладки, жалко че не успях да ги снимам по-хубаво. Мечето с балоните е една от любимите ми рисунки за картички.


Текстовете отпечатах върху паус... получиха се много нежни и стилни покани.
 
;