вторник, 25 октомври 2011 г. 6 коментара

Сватбен албум за приятели


Преди месеци наши приятели сключиха брак и като подарък изработих комплект от албум за снимки, картичка с джобче за пари и кутия за подаръка. Използвах една много нежна дантела, която си бях купила преди да знам, че ще правя албум за сватбата им. Не знам за вас, но когато си купувам материали, обикновено си правя списък, за да не излизам от него с други покупки
с идеята да използвам купищата материали в къщи... но уви никога списъка не е достатъчен и винаги искам още :) нови неща.... та така се бях сдобила и с тази дантела...


 Кориците на албума подвързах с бял сатен, декорирах ги с мойте любими цветчета от плат с тичинки от малки бели мънистенца, добавих дантелата и две панделки, с които да се завръзват спомените от сватбата.


Картичката декорирах в същия стил като албума, надписах я и използвах един от любимите си пънчове на Martha Stewart, за да отрежа ъгълчетата на листа с текста, получи се много нежно и стилно.

3 коментара

Още един комплект за момченце


Това е друг комплект от момчешката серия, която бях подхванала. Албумчето специална поръчка за момченце, дори си имаше надпис с името на първата страница. Комплекта отново беше от албум, картичка и кутия. Много ми е любим този десен с котките :)


 
;