четвъртък, 10 юни 2010 г.

Гледайте ме в "Денят е прекрасен"

Предаването е на живо във вторник от 10-11 часа по БТВ, с водещи Ива и Боги, познати досега от "Часът на мама". Искаме да покажем и да дадем идеи на майките, които си стоят вкъщи с децата, че и те могат да се занимават с нещо, да работят от вкъщи - първо, за да се чувстват полезни, нужни, ценени и второ - все пак малко или много, всеки има нужда да изкарва пари. Там ще разкажа моята история и ще изработя катртичка в рамките на предаването.



Стискайте палци да се представя добре, защото много се притеснявам и вълнувам /само като си помисля и се разтрепервам :)))/ от вълнение понякога ми се случва да загубя ума и дума :)))

18 коментара:

unicorn каза...

Рали мила ще те гледаме с малката:)))Стискаме ти палци и сме сигурни ,че ще се справиш чудесно:)))Нямаме търпение да видим каква картичка ще измайсториш на живо:))))))Желаем ти успех и ще видиш,че притеснението ти ще бъде само в началото,а след това ще си като у дома си:))))Ива и Боги са такива сладурки,че бързо ще те предразположат:))))

arcadia каза...

Успех ти пожелавам - сигурна съм, че ще се справиш блестящо.После ще очаквам снимков материал за да видя какво си сътворила.

Irena каза...

Рали, успех! Ние вярваме че всичко ще мине добре, само не се притеснявай много.
Дано да имам възможност да те гледам :)

Nana каза...

Това е страхотно, Рали, дано после да го има някъде качено да го гледам, понеже няма друг вариант за мен. :)

Пъстър свят каза...

Рали, с удоволствие ще те гледам. Желая ти от сърце успех! Но съм убедена, че ти ще се представиш блестящо:)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Рали, стискам палци....! Но съм сигурна в успеха ти, всичко ще мине добре и представянуто ти ще бъде адски интересно! С нетърпение чакам да дойде вторник, "Денят е прекрасен"! УСПЕХ!!!!!!

Ralitsa Tsolova каза...

Благодаря мили момичета за подкрепата! После ще покажа, какво съм изработила по време на предаването, както и ще посоча линк с клипче.

Addii каза...

това е прекрасно ,ще чакам с нетърпение да те видя и не се притеснявай,просто забрави че те снимат,все пак ще говориш за толкова приятни неща и едвали ще объркаш нещо по картичката за да се притесняваш..

Te4eto каза...

Успех, Рали! И аз ще съм от тези които ще чакат клипчето.

krechi каза...

Успех, Рали! Ива и Боги са много печени! Ще те предразположат, не се притеснявай. Ще стискам палци!

Le каза...

Успееех!

Диана Пенчева каза...

Рали, вълнението придава хубав цвят на бузите ;-) Като си добре подготвена предварително какво точно ще правиш, в какъв ред, кое ще е предварително готово и кое ще режеш в момента, няма да има проблеми! Пък и винаги можеш да направиш една готова картичка, която да покажеш, а втора да е в процеса на сглобяване само. Нали си гледала филмчета в youtube. Успех!

Lidiya каза...

Успех и от мен! Непременно ще гледам предаването!

Chiges каза...

Рали, успех ти желая! Няма да мога да гледам, но ще очаквам отзиви :).

Маги каза...

Успех , Рали! За съжаление няма да мога да го гледам, тогава сме по разходки. После ще го потърся в нета. :)

Milena каза...

Хей,Рали,точно те гледам:)
Една приятелка ми сигнализира да си пусна бтв,че говорели нещо за картички.
Много си сладка и толкова фина.
Поздравления!

Ralitsa Tsolova каза...

Благодаря milenka малко се изненадах, защото започнаха да ми задават въпроси, които не бяхме обсъждали преди това, но надявам се, че съм се представила добре. Сега ще проверя дали го има качено предаването в сайта на btv за да пусна линк към него :)

Maya Bankova каза...

Рали, сърдечни поздрави! :)
Гледах те сутринта в предаването, не знаех до сега, че се занимаваш с това. Страхотни са картичките ти, много нежни и приятни!

Пожелавам ти успехи!

Мая

Публикуване на коментар

 
;