четвъртък, 7 април 2011 г. 17 коментара

Сватбени покани


Първа поръчка за сватбени покани :) и втора с такъв обем работа /февруари правих 100 картички за дипломиране/. На пръв поглед всичко изглежда почти елементарно и бързо за изработка :) но с тази поръчка се видях в приключение :) Всичко започна с една купчина кашони, няколко листа картон - пепел от рози, две ролки панделка, перлена хартия, куп бяла хартия, лепило и няколко пръчки силикон.
Познайте какво е снимано на следващата снимка :)


Това са бъдещите розички за поканите, 165 кръгчета, които след няколко часа рязане с ножица се преобразиха в това:


Розите са може би най-пипкавата работа от цялата поръчка :) Но след доста връткане и лепене :) ето ги и тях:


До тук добре... но още 165 бели розички, очакваха да ги изрежа и приведа в приличен вид... ще Ви спестя снимките :)
Дойде ред на кориците за поканите. От кашоните изрязах 110 правоъгълни корици, после всяка една от тях, подлепих с бяла перлена хартия и се получи една купчинка, от която съм снимала една част :)


След като всички корици бяха готови, дойде ред да им залепя панделки. След което разпечатах текстовете за поканите на 55 листа :) биговах с ножичка, местата където ще се прегъват /за да се получат перфектни хармоники/, после с един от любимите ми пънчове обработих кантовете и залепих по две корици към всеки лист :) Декорирах с двата цвята рози, лицевите страни и ето резултата :)


Така изглеждат всички 55 покани и поръчката беше готова. Тъкмо я завърших ... доволна... и хоп обаждат ми се с молба да сменя текста :))) понеже са си объркали фамилиите :))) как не се разплаках не знам :)... в крайна сметка се разбрахме и поканите останаха с друга фамилия.... Така че мили последователи, когато имате подобни поръчки карайте клиентите да проверяват няколко пъти текстовете, защото изглежда 2 пъти не са достатъчни :)))
 
;