неделя, 21 ноември 2010 г.

Моето МАГАЗИНЧЕ :)


Както бях споменала в първата си публикация, всички неща, които изработвам, можете да откриете в сайта, който създадохме с моя съпруг. Първоначално имаше само картички, после реших да добавя и малките бижута - тефтерчета с текстилна декорация. После започнах да изработвам сватбени албуми, които не ми остана време да публикувам тук, но ако решите можете да ги разгледате там. Добавих и различни подаръчета за Коледа и Нова година :) А сега направих нов раздел с хоби материали, специално подбрах комплекти с панделки, висулки, копчета и т.н. Смятам да има много хартиени елементчета имитации на дантели, цветчета, листчета и различни мотиви, подходящи за картички и скрапбукинг. Имам още доста неща за допълване в сайта, но ще се радвам да прочета мнението Ви за новия раздел, ако нещо не Ви допада моля споделете. Благодаря предварително!

10 коментара:

Donika каза...

Рали магазинчео ти е станало много хубаво- изработила си прекрасни неща. Пожелавам ти много поръчки и успех!

kenli каза...

Да ти е честито новото магазинче, Рали! От сърце ти желая много, много поръчки и разрастване на бизнеса!!!

Addii каза...

успех и да ти върви по вода!страхотни ти са нещата!

Lionelsa каза...

Успех с магазинчето! Пожелавам ти все повече доволни клиенти!

Пъстър свят каза...

Рали, Честито! Поздравления за раздела с хоби материали, страхотен замисъм. Успех!!!

Veselina каза...

Много е интересно в магазинчето, Рали, а нещата, които твориш са прекрасни и много ми харесват! Чудесно е това, че вмъкваш нови раздели, човек винаги търси още и още...Желая ти много успехи - и в бизнеса и творчески!

Маги каза...

Честито! Успех! Сигурна съм, че ще имаш много клиенти, защото нещата ти са много красиви. :)

~Gery~ каза...

Много е хубаво човек да търси поле за развитие! Честито за новата инициатива, Рали и ти пожелавам още много доволни клиенти и творци:)

unicorn каза...

Прекрасно хрумване е това с раздел хоби материали:)))Видях ги и много ми харесва всичко:))Пожелавам ти успех и да вървиш все на горе:)))

Ralitsa Tsolova каза...

Благодаря Ви, за това, че отделихте време и се отбихте при мен и моето магазинче, благодаря за милите пожелания :) И да Ви се похваля - вече имам и първа продажба от новия раздел :)

Публикуване на коментар

 
;