сряда, 8 декември 2010 г.

Вкусен празничен венец с пиле и гъби


Вчера попаднах на рецептата за този вкусен и красив празничен венец :) и ето, че не се стърпях да я изпробвам преди Коледа. Рецептата е прекрасно описана в блога на Мина - Аngellove's Cooking. Единственото, което не съм спазила от рецептата е, че сложих пресен домат, вместо сушен, корите нарязах по друг начин /понеже кората се разцепи на четири правоъгълника изглежда, не съм изчакала да се размрази като хората тестото:)/ и накрая намазах корите с жълтък, а не с белтък.... ами това е :) Добър апетит!

5 коментара:

bearkis каза...

Мммм,изглежда много примамливо и вкусно,ще го прочета подробно!Благодаря за споделянето и хубава вечер!

Нети каза...

О, наистина изглежда много вкусно, Рали! И аз ще опитам :).

angellovescooking каза...

WOW!!! Супер се е получил венецът ти Ралица!!!
Много ми харесва - истинско слънце!!!! Прекрасен е!! Надявам се на вкус да ви е харесал :) колкото и на нас...

Поздрави,
Мина

siskus каза...

че вкуснооооо,ммммм чудничко@!!!!!!!!!!!!!

karolla каза...

искам да Ви попитам, не Ви ли беше малко тескаво след като го изпекохте, и ако не е, как сте го постигнали, понеже на мен ми стана тескаво?! Благодаря предварително

Публикуване на коментар

 
;