петък, 29 април 2011 г.

Моето кътче за работа :)


Тъй като от известно време на сам видях няколко подобни поста, реших и аз да покажа моето местенце за работа :) Това всъщност е бившата детска стая, която вече е моят Кабинет :) е от време на време става толкова разхвърлян, че по-скоро прилича на склад или нещо подобно :)))
В тази стая обикновено слагаме неща, които не ни трябват, но не щем да се разделим с тях - примерно - фотьойла в средата на стаята :)

Такааа ...това е бюрото, на което обикновено вечер работя, защото през деня ми е тъмно :) и ходя в трапезарията, както прочетох от постовете, не съм единствената, която окопира места в апартамента, за да майстори :)
Ето какво има зад фотьойла - платове, сложила съм ги в торби, за да не се цапат :) А в близък план по бюрото имам основни неща, когато почвам да правя картичка или албум, вадя кутиите с материали от гардероба и творя :) ако успея да завърша проекта същия ден и имам сили за подреждане :) прибирам кутиите обратно, но в повечето случаи си лягам скапана и чак когато приключа с работата подреждам... иначе само вадя, прибирам и се дразня, че губя ценно време.


Това е моят любим шкаф за материали :)
...върху него а и вътре в него има няколко бели кутии, които сама съм изработила от картон и вестници :) много ги харесвам и смятам още да си направя, когато се поосвободя :)


Описала съм по снимките, горе долу какво има в кутиите:


Ммм така... освен всичко друго превзех и част от гардероба на съпруга ми :), но съм му оставила едно миниатюрно местенце в любимия си шкаф - за инструменти :))))

Ето как почти подредено съм наредила кутиите в гардероба, дразнят ме, толкова са различни по размери, но някой ден всичко ще стане перфектно. И имам толкова дребни неща, които не знам изобщо какво да ги правя в момента, но пазя за по-натам, може да ми потрябват за някой проект :) Вие имате ли такива неща и как ги съхранявате, сортирате или просто ги хвърляте?


Когато Ви останат изрезки от картони, събирате ли ги? Аз ги събирам, но понякога забравям да ги използвам :)
това е масата, на която работя през деня :) ... и като говорим за хоби и местенце за творене, моят съпруг също има хоби, и той си има малко кътче в хола :) далеч по-скромно от моето :)

...мисля тук да приключа, дано да Ви е харесало моето местенце за творене, ще се радвам да видя и Вашите /на тези, които още не са показали/

9 коментара:

Lionelsa каза...

Стрхотно местенце имаш. Тайничко ти завиждам :-)
С времето съм сигурна, че ще сане перфектно, но се изисква малко време.
И аз събирам останалите изрезки от картоните, а когато имам време малкото останало място покрай тях изрязвам с различни перфоратори. Така имам винги готови разноцветни цветя, примерно.

Veselina каза...

Много хубав работен кът, Рали! Това с прибирането и "превземането на чужда територия" и на мен ми е познато. Аз пък съм си "откраднала" от чекмеджетата и шкафчетата в детската стая, но пак не ми стигна и заех и чекмеджетата в хола, като милостиво оставих от пет чекмеджета едно за съпруга ми да си прибира телефоните и зарядните.

Валя Калпакова каза...

Искрено ти завиждам за прекрасното кътче,което имаш. Ние още трябва да обзавеждаме стаите в къщата,но и аз смятам за в бъдеще да си присвоя някой шкаф. Не че и сега не съм, но стаята след време ще е съвсем различна. Тъй, че ще почерпя идеи от теб.

Addii каза...

Страхотно местенце си имаш Рали и толкова много материали ,много си подредена!Аз всичко което ми остане го събирам до едно време и като взема да разчиствам повечето отиват на боклука,само ДХ ми е жал да хвърлям и ги използвам до последно.

Маги каза...

Много хубаво местенце си имаш,Рали. Кутиите, които ти си правила ми харесаха страшно много.

~Gery~ каза...

Много е хубаво у вас, Рали :)
Аз нещата, които не ползвам и не зная какво ще ги правя изобщо или не ми харесват - си ги складирам и си ги държа. Рядко хвърлям нещо, освен ако не ми е наистина безполезно..
Мислила съм да дам или продам нещата, които няма да ползвам, обаче се притеснявам, че са грозни и ми е неудобно изобщо да предложа на някой такива неща, които самата аз не харесвам.

upuHka каза...

Рали, много ми хареса публикацията ти:)
С голям интерес надникнах в кътчето(тата) ти за работа и се азрових се в шкафовете и кутиите:)

Nelly каза...

Рали, много удобно място за прибиране на материали, така подредено и красиво. Мога само да ти завидя благодородно за всичките тези съкровища.
Успех в творенето, правиш прекрасни неща!

Svetla * каза...

Рали , страхотно кътче си имаш ! Твоят шкаф ми стана любим ;) И аз си мечтая за един такъв шкаф , в който да сложа всички разпилени неща :)))

Публикуване на коментар

 
;