понеделник, 30 май 2011 г.

Картичка за мъж


От много време не съм писала в блога :) но сега ще наваксам с няколко публикации и ще ви покажа, какво съм майсторила до момента :) Започвам с картичка за рожден ден на мъж, който се занимава с изкуство :) картичката трябваше да е нещо впечатляващо и нестандартно :) за това аз направих един нов за мен модел, дано ви хареса :)
За изработката на това моделче съм използвала един страхотен печат с водно конче, което преди време си бях купила от Двете елши, за фон добавих и един от мойте ръчно изработени печати със заврънтулки, както и перфектни перли, които не бях ползвала до момента :) доволна съм от ефекта, който се получи, и не на последно място кончето обработих с Ranger напукани акценти :).




7 коментара:

Boryana каза...

Направо нямам думи! Просто е уникална!

KalySto каза...

Много красива! И капчиците допълнително подчертават "водното" излъчане. А заврънкулките ти са прекрасни и аз се каня да опитам да подялкам гумички,но все не ми остава време. Страхотна е!

Veselina каза...

Рали, прекрасна картичка! Много е стилна и навява спокойствието на тихо море.

Green-Eyed Girl каза...

Много оригинална картичка! Рожденикът със сигурност е останал впечатлен :))))

Биляна каза...

Чудесна е! Все едно си под водата:)

Miss Emerald каза...

Чудесна картичка - и като цветове, и тези толкова на място сложени капчици, а ефекта при водното конче е страхотен! Сигурна съм, че получателят й я е харесал много!

Маги каза...

Много е елегантна.

Публикуване на коментар

 
;