неделя, 11 септември 2011 г.

скрап албумче за татко


Нашият татко беше извън страната за една седмица, за това ние с децата искахме да го изненадаме, като му спретнем едно албумче със рисунки и кратки разказчета на дните, в които сме били без него. Кака Бели се включи с нестандартните си рисунки на котки, кучета, динозаври, зайци и т.н., а Адела с радост направи отпечатъци от крачето и ръчичката си за спомен на Тати :)



На 05.09 Изабела имаше имен ден, отпразнувахме го с голяма пица и еклерова торта с шоколад. За това Бели нарисува една голяма чиния с лъжица и вилица за страничката, на която описахме този ден. /на горната снимка/.


И двете както обикновено бяха много забавни и имаше, доста интересни моменти, с които запълнихме първите странички, така че татко да не пропусне нито миг от времето, в което не е бил до нас.


Аделка беше толкова уморена в един от дните, че заспа по нестандартен начин на стола, направих и няколко снимки и ги добавих в албумчето. Другите снимки са от една забавна игра, която Бели си измисли - взе очилата, езика и мустаците на господин картоф /от Toy Story/ и маскира с тях Адела, после и себе си :) голяма веселба беше.


За съжаление така и не успях да опиша дните от четвъртък до сега, тъй като децата се разболяха едно след друго, а като за капак и аз се разболях след тях :) но скоро ще допълня още странички към албумчето.
За момента така връчихме нашия скромен подарък на Тати, и мисля, че успяхме да го зарадваме и усмихнем :)

7 коментара:

Nelly каза...

много вълнуващ подарък и чудесен начин да кажеш на любимия си човек колко е важен за теб и как мислиш за него през цялото време и ти е липсвал!
Страхотно е албумчето, много емоционално!

arcadia каза...

Рали, страхотна идея! Чудесно сте се справили и тричките!

unicorn каза...

Рали това,което сте спретнали за вашият татко с дечицата е просто невероятно:)))Браво на принцесите справили са се повече от страхотно:)))Всичко е толкова по детски невинно и красиво,че ми стопли сърцето:)))Таткото сигурно се е просълзил:)))Много криво,че сте се разболели и ви пожелавам ,ако не сте се оправили бързо да оздравявате,а ако вече сте добре повече да не се чувствате така.Нацелувай децата и чакам да видя с какво още ще ни изненадате:)))

Em каза...

Аууу, страхотен е! Един наистина много оригинален подерък! А съм сигурна, че като го допълните ще стане още по-прекрасен!

Addii каза...

Нямам думи,това е най-страхотния подарък за липсваш тати..просто сте се справили чудесно,как ли се е зарадвал!
Поздрави !

Маги каза...

Това е един наистина страхотен подарък, Рали! Бързо да се оправяте.

Miss Emerald каза...

Бих допълнила към казаното от останалите момичета, че това е и един зашеметяващо запомнящ се подарък! Най-хубавия за вашия татко! Представям си колко приятно му е било да го получи! Поздравления за прекрасната идея и дано вече всичко при вас е наред!

Публикуване на коментар

 
;