понеделник, 30 януари 2012 г.

Нов живот за остатъци хартия



Познато ли ви е? Имам цяла кутия с такива изрезки и колкото да се старая да ги използвам в проектите си... все не успявам да намаля бройката им и кутията все остава пълна :) През почивните дни запретнах ръкави и реших да направя картички само с останалите изрезки... тъй като повечето парченца са много малки прецених, че с тях мога да направя ефектни малки картички :) и ето какво се получи:



13 мини картички, пълни с цветове и много любов :)



... добавих тук там някое цветно камъче или цветче... ако се чудите защо катричките са с различни размери... ами защото за основите им използвах отново изрезки и остатъци от бял картон.


... в използваните изрезки има част от най-първите ми комплекти с дизайнерски хартии /закупени преди около 3- 4 години :)/

21 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Чудесна идея, Рали! Като се замислиш, на човек все в един момент му трябва някаква мъничка, симпатична картичка за букет или за шоколад или пък за жест на внимание... и колко хубаво е да имаш една такава симпатична картичка под ръка. Направата им не отнема много време, но пък са много мили... Поздравления за хрумването!

bejko каза...

Страхотно сладки картички.С такова хоби като нашето започваме да развиваме един плюшкинов синдром.И това е най-подходящият начин да се освобождаваме от натрупаните излишества.Отивам да преровя и мите,а на теб хубава седмица!

Ariadna каза...

Чудни, прекрасни картички, като всичко, до което се докоснеш, Рали! Тази идея и аз имам отдавна и ти ме амбицираш да взема да я осъществя. Харесва ми горния коментар, че развиваме плюшкинов синдром :). Самата истина е. Браво на теб! Картичките ти заслужават да са в ръцете на човек, който може да ги оцени!

Toni каза...

Рали, чудесни са! И аз пазя и и най-малките парчета хартия и ги използвам в проектите си. Сърце не ми дава да ги хвърля, а и в крайна сметка винаги им намирам приложение.

FanyCraft каза...

Страхотни ! :) И аз съм същият "пазител" на хартиите. Използвам всичко до последно и постоянно се оглеждам за идеи как да използвам и най-мъничките парчета хартия. :)

I Love Making Things каза...

Браво, страхотни са.. Моите са значително по-малко, но и аз се опитвам да ги използвам постоянно в проектите си, винаги преди да нарежа нов лист дизайнерска хартия проверявам няма ли нещо което да ми свърши работа от парчетата, които имам.
Прекрасно са се получили, наистина, поздравления :)

skylife каза...

Eeeeee суупер якоо!!! И аз имам една такава кутия, дето подмятам насам-натам и все се чудя какво да правя! Страхотни картички!!!

Lionelsa каза...

Страхотни малки картички.
Много добра идея за оползотворяване на остатъците.

kami_bonbona каза...

Браво, точно така се прави с остатъците :) Картичките са много много сладурски! Поздрави

Miss Emerald каза...

Силни аплодисменти за начинанието и резултатите от него! Просто страхотно! Справила си се блестящо и си направила едни много красиви картички! Кой ли ден и аз ще се заровя в моите?

Kaxala каза...

Чудесна идея! Аз си събирам остатъците в една кутия и все се каня да ги оползотворя!

kenli каза...

Ехааааа..цял магазин от цветни чудесийки. На какви неща е способен един човек с творческо мислене, тцъ....тцъ.....тцъ.....Голяма си работе, Гери!Поздрави!

Deni каза...

Рали, чудесни са! Аз също нищо не изхвърлям, все някога ще им дойде реда и на остатъците.Поздрави!

Addii каза...

Коя от коя по-хубава,чудно си решила проблема,а аз не издържах и вчера ги оправих, по-най лесния начин...

Esi каза...

Рали, много хубави картички са се получили. И аз се старая да не изхвърлям остатъците, но засега само ги събирам. Идеята ти е страхотна, поздравления.

Lidiya каза...

Много са красиви, Рали! И аз правя същото - събирам и трупам изрезки и почти никога не ги използвам пак. Но вече не се чудя какво да ги правя - давам ги на дъщеря ми, изрязваме от тях формички и лентички и тя им вдъхва нов живот в своите детски проекти :)

Ivaalex каза...

Много са красиви, и някак си подхождат, а хем са така различни. Чудесно, зелено приложение. Цветен ден, Рали.

Cvety каза...

О, познато ни е :) Много сладки са станали твоите мини-картички, така както са в комплект са чудни.
По-големите им намирам приложение от време на време, а по-малките парченца ги "унищожавам" с пънчовете за цветя и други форми... предполагам и другите го правят де :)
Поздрави!

Пъстър свят каза...

Всички картички са чудесни! Браво, Рали! Благодаря за споделянето. Поздравления!!!

krechi каза...

Прекрасни! Много оригинални!

Unknown каза...

Днес попаднах на твоя блог.Правиш, страхотни неща. Много вдъхновяващи и изпълнени с любов и внимание...Ще следя с най-голям интерес публикациите ти и мога само да вземам идеи.
Благодаря ти, продължавай да твориш :)

Публикуване на коментар

 
;