сряда, 18 януари 2012 г.

Моят червен тефтер



Много отдавна обещах да Ви покажа моя нов тефтер, който вече хич не е нов, дори е малко позацапан, раздърпан, изрисуван и наближава време за нов :) но преди това реших, че е крайно време да спазя обещанието си.

 


Понеже все имам нужда от химикал или молив... а те все падат на дъното на чантата, реших да им направя място върху тефтера и вече да ми е лесно когато ги търся :)


...когато ме сполети вдъхновението в помощ идват белите листове от тефтера, хващам молива и си скицирам, рисувам или записвам "блестящите идеи" за нови проекти... оставила съм няколко листа и с важни нещица - програмата на децата в детските градини, разни телефони и т.н. обичам да откривам нещата, които търся максимално бързо, за това си оцветявам с моливи, подчертавам важните нещица /луд на шарено се радва/




7 коментара:

Miss Emerald каза...

Рали, този тефтер направо ме грабна от пръв поглед! Невероятно зашеметителен и функционален е! Представям си с какво удоволствие си го ползваш! Супер!

kami_bonbona каза...

Много ми харесва тефтера ти Рали.Много е свеж и идеята за химикалки е чудесна.Очаквам да покажеш и следващия :)

Маги каза...

Супер е! Хич и не съм се сещала да си украся работния тефтер. Идеята с с място за писалка и молив е чудесна и много практична.

Mila каза...

Леле, как ме грабна с този тефтер- и цвета и изпълнението :)Идеята с химикалите е страхотна :)

Just_Me каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Just_Me каза...

Просто е невероятен! :) Искам да те попитам дали ще може да дадеш урок за любителите как може да си направим такъв тефтер! ♥ Просто е страхотен и много ми допада! Аз от скоро се заинтересувах по тези неща и още съм нова. Страшно ми е интересно и бих се радвала много, ако пуснеш такъв урок! :)♥♥♥

Unknown каза...

Kak ste go napravili che iskam da si naprawq takuv

Публикуване на коментар

 
;