петък, 4 януари 2013 г.

Първа картичка за 2013-та!


Мили последователи, Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави, нека зло да ви забрави!
Нека новата 2013-та ви донесе повечко време за любимите занимания, парички за нови материали, вдъхновение за нови проекти, нека всичко това ви прави щастливи!

Миналата година почти не съм правила картички, все по-малко време ми остава за това хоби. Макар да не ми остава време за майсторене, непрестанно си купувам материали - хартии, печати, пънчове и т.н. 

От половин година имам този печат, а едва вчера го използвах за пръв път. А основата на картичката и пришитите към нея хартии са изработени преди две години, за друг модел картичка :) за който бях решила да направя няколко бройки и си подготвих фончета с основи, които естествено така отлежават до ден днешен в една кутия с такива започнати и недовършени проекти. 


Белите клонки с лисчета са изработени с последните пънчове, които си купих, като коледен подарък. Перличките получих от Двете елши, като подарък към една от поръчките... и те отлежават от поне година. Да не казвам, че розичката я имам от започването на блога :) 
Реших, че е време за използване на всички стари материали... не за друго, но трябва място за новите :) хахах 


Ех, чувствам се чудесно, когато ми остава време за любимото занимание!




5 коментара:

Veselina каза...

Честита Нова година, Рали! Много здраве, щастие, успехи и късмет да носи, както на теб, така и на цялото ти семейство! Началото на годината в крафтърско отношение е страхотно - картичката ти е прелестна! Толкова очарователна и сладка, нежна като разцъфнало цвете! Поздрави!

Маги каза...

Честита Нова Година, Рали! Много здраве, щастие за теб и семейството ти и дано през новата година имаш повече свободно време за любимото хоби! Вижда се, че вдъхновение не ти липсва. :)

Miss Emerald каза...

Честита Нова година, Рали! Нека бъде изпълнена със здраве и нека ти донесе повече неща, които старата не е успяла!
Картичката е истински разкош! Толкова е хубава, нежна, а листенцата са просто невероятнии!

Mila каза...

Честита Нова Година,Рали !
Нека, да донесе много здраве и радост на теб и близките на сърцето ти хора!
картичката е разкошна, идеята с листенцата е върхът :)

Ralitsa Tsolova каза...

Благодаря, момичета!

Публикуване на коментар

 
;