понеделник, 21 януари 2013 г.

Картичка за прощъпулник на момиче :)



В неделя бяхме на прощъпулник на една малка, сладка принцеса Виктория. Този път се подготвих за случая по-рано, но човек не винаги може да предвиди всичко :) като това, че може да ти свърши тонер касетата и да отпечаташ нещо такова /дигитално печатче от Мo's digital pencil -walker/:


Оцветих го и стана супер бледо и безлично, за това се наложи с тънкописец да повторя линиите.


За оцветяване си ползвам, както обикновено акварелни моливи, ама все още не ме бива особено, но ще се упражнявам. 




Композицията я съобразих с рецептата на Диляна в Картичкофурийското предизвикателство 152 - предизвикателство по рецепта:

1 оцветена картинка, 2 изрязани елемента и 3 копчета + максимум 3 допълнителни елемента;

В моята картичка имам цветна картинка, 2 изрязани елемента с пънч - пеперуда и листо, 3 копчета /като две от тях са едно върху друго и са вързани с розова панделка/ допълнителни елементи - дантела и не знам шевът по картичката ако се брои, както и панделката с която са вързани копчетата до тук 3бр.

Включвам тази картичка и в CMC#12 Oh, So girly... тъй като тя е момичешка :)

10 коментара:

Addii каза...

Според мен си се справила прекрасно с оцветяването,картичката е страхотна -много ми харесва!

Ralitsa Tsolova каза...

Благодаря, Ади :)

Ani каза...

Прекрасна картичка! Много добре си оцветила това малко сладурче! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

arcadia каза...

Рали, супер сладурска картичка! А оцветяването си е екстра, не знам защо се притесняваш :)

vilini каза...

И на мен много ми хареса и оцветяването, и.. абе ВСИЧКО!!!

Miss Emerald каза...

Рали, твоята картичка определено ми грабна вниманието, особено с тази сладурана, която си оцветила много добре, а колко работа си си отворила с тънкописеца! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challengesл Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

Елица каза...

Много ми харесва как се е получила. Съвсем не съм специаилст по картички, но за мен е намерен нужния баланс - цветно, но не прекалено; приятно бебешка, но не чак сладникава. Браво!

kenli каза...

Картичката ти е прелестна!!!Поздравления! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges.

goldie каза...

Въпреки усилията,които ти е коствала,крайния резултат е страхотен.Благодаря ти,че взе участие в предизвикателството на Card Mania!Успех!

Dilyana каза...

Прекрасен печат, прекрасно оцветяване и още по-прекрасна картичка! Благодаря ти, че се включи в моето предизвикателство при Картичкофурии :-)

Публикуване на коментар

 
;