четвъртък, 8 септември 2011 г.

Специални покани за детски рожден ден!


Преди няколко седмици имах поръчка - Покани за рожден ден на момиченце. Жената, която поръча картичките си беше харесала един стар модел от моя сайт, който изглежда ето така:


Аз и предложих нов вариант на този модел и мисля, че се получи много красив нов модел :) Понеже жената искаше да й предложа нещо специално и уникално - ето какво направих аз: изработих цветя от плат, с които да заменя готовите цветя от стария модел, после ми хрумна, че всъщност тези цветя могат да са брошки, прикрепени към поканите, така хората, за които са предназначени поканите, ще получат освен уникална картичка и по един скромен спомен от рождения ден на дъщеричката й. Поканите са раздадени отдавна и искрено се надявам гостите на празненството да са харесали нестандартното ми предложение. А ето и самата брошка:


Ето и поканите на куп:

Ето защо се нуждая и от мини студио за снимки :)))  Всъщност новите покани и брошката са снимани на естествена светлина без палатка, а старата покана е снимана в палатка със светкавици, по времето, когато е снимана картичката се учех, как се снима в палатка, все още не съм много добра, много повече си харесвам снимките на естествена светлина, но за съжаление не всеки ден е подходящ за снимки /особено, когато е мрачно и вали дъжд :)/

7 коментара:

Em каза...

Прекрасно са станали! Сигурна съм, че всички гости са били очаровани не само от красивата покана, но и от подаръчето към нея!

Ani каза...

Много са красиви! Идеята да се добави ръчно изработена брошка към поканата е много оригинална!

Green-Eyed Girl каза...

Харесват ми как са се получили поканите :) А още повече ми допадна идеята подаръчето за спомен от празника да е директно върху поканата. Момиченцата са големи кокетки и току виж брошката се превърнала в неофициален дрескод за партито ;)

Miss Emerald каза...

Прекрасно нововъведение си направила! Наистина по един много оригинален начин гостите са получили скромно, но много красиво подаръче! Сигурна съм, че е доставило радост на получателките си и гордост на рожденичката, че е раздала толкова красиви и идейни покани!

Cvety каза...

Това за подаръчето определено е страхотна идея, обаче искам да кажа колко много ми харесаха цветята - заради комбинацията от близките по цвят листенца, както и това, че има прозрачни и непрозрачни сред тях :)

bejko каза...

Ех че са красиви тези покани!!!Не мога да очи от тях!

Lidiya каза...

Очарователни!

Публикуване на коментар

 
;